Dreptul De Autor

Dreptul De Autor - Danila Ligia
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul De Autor
Comanda acum "Dreptul De Autor - Danila Ligia" de pe libraria ishop la pretul de 16,35 lei
Descriere carte:

 

Explozia bunurilor intelectuale si rolul lor in viata noastra de zi cu zi fac ca ramura dreptului de autor sa dobandeasca un plus de importanta, spectaculozitate si in acelasi timp sa se impuna ca un necesar in bagajul de cunostinte al oricarui intelectual.
Lucrarea raspunde nevoii de clarificare a institutiilor reglementate de legile speciale care ocrotesc relatiile sociale generate de activitatea de creatie intelectuala, fiind astfel un punct necesar de pornire in efortul de studiere si rezolvare a problemelor existente in practica de specialitate.

 

• Titlu in curs de epuizare!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul De Autor
Cartea Dreptul De Autor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul De Autor - Danila Ligia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul proprietatii intelectuale - Teodor Bodoasca Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul proprietatii intelectuale
Teodor Bodoasca
35,00 lei
Dreptul De Autor si Drepturile Conexe. Tratat - Bogdan Dragos Sebastian, Ros Viorel, Spineanu-Matei Octavia Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul proprietatii intelectuale
Bogdan Dragos Sebastian, Ros Viorel, ...
89,38 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul proprietatii intelectualeCarti recomandate din categoria Dreptul proprietatii intelectuale