Drept umanitar

Drept umanitar - Lupulescu Nicolae
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept umanitar
  • Autor: Lupulescu Nicolae
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept. Alte materii
  • Categoria: Drept
  • ISBN: 978-973-115-500-5
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte:
Comanda acum "Drept umanitar - Lupulescu Nicolae" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Dupa o prezentare expresiva a notiunii, izvoarelor si principiilor Dreptului umanitar , in lucrare se face o analiza mai elaborata a starii de beligeranta, de ocupatie militara si de neutralitate, a drepturilor si obligatiilor statelor si combatantilor in timpul conflictelor armate, insistandu-se asupra statutului juridic al prizonierilor de razboi, ranitilor, bolnavilor, naufragiatilor, persoanelor disparute si decedate, precum si asupra modului in care este reglementata protectia populatiei civile, a personalului organismelor umanitare si a bunurilor, cu trimitere la cele mai importante instrumente internationale emise in acest scop.In partea finala a lucrarii sunt prezentate cronologic faptele penale incriminate de actele normative internationale, raspunderea statelor in prevenirea si reprimarea crimelor de razboi, a genocidului, a celor contra umanitatii si pacii, precum si instantele internationale penale instituite pentru aplicarea normelor Dreptului umanitar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept umanitar
Cartea Drept umanitar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept umanitar - Lupulescu Nicolae" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pensii - Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
11,40 lei
Drept Privat Roman - Popa Val Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Popa Val Vasile
42,51 lei
Recursuri in interesul legii. Decizii de admitere 1993-2008. Culegere de practica judiciara - Mera Luciana , Pena Adriana Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Mera Luciana , Pena Adriana
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept