Drept si Rationalitate

Drept si Rationalitate - Boldurean Cristina Maria
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept si Rationalitate
Comanda acum "Drept si Rationalitate - Boldurean Cristina Maria" de pe libraria ishop la pretul de 16,90 lei
Descriere carte:

Având în vedere reperele esentiale reprezentate de marile momente ale istoriei filosofiei si dezvoltarile ocazionate de acestea în planul cunoasterii, lucrarea de fata examineaza originile si expresiile demersurilor si edificiilor cognitive în domeniul dreptului, cautând sa evidentieze limitele si rolul rationalitatii în drept, precum si criteriile ce pot sta la baza dinamicii actuale a acesteia.

Autoarea propune o reevaluare critica a unor notiuni care, la intervale lungi de timp, îsi dezvolta aproape mitic un anume cult al propensiunii pozitive - acesta fiind si cazul rationalitatii -, lucrarea adresându-se deopotriva specialistilor în drept si în filosofie, dar si celor interesati de aceasta tema.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept si Rationalitate
Cartea Drept si Rationalitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept si Rationalitate - Boldurean Cristina Maria" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lectii de sociologia dreptului - Valerius M. Ciuca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Valerius M. Ciuca
9,31 lei
Legislatia privind organizarea judiciara (actualizat la 15.09.2008) - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept
Paul Stewart, Chriss Riddell
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DreptCarti recomandate din categoria Drept