Drept penal al Uniunii Europene

Drept penal al Uniunii Europene - Paraschiv Gavril
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept penal al Uniunii Europene
Comanda acum "Drept penal al Uniunii Europene - Paraschiv Gavril" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Tema abordata in lucrarea "Drept penal al Unuinii Europene"  prezinta o importanta deosebita pentru cei care contribuie la infaptuirea justitiei penale, cat si pentru alte persoane care doresc sa cunoasca modul in care statele Uniunii Europene actioneaza in comun pentru apararea ordinii de drept comunitare.

Alaturi de prezentarea unor acte normative cu caracter penal, adoptate de institutiile Uniunii Europene, care au menirea de a armoniza reglementarile din tarile membre in ce priveste incriminarea unor fapte grave privind criminalitatea organizata, terorismul, drogurile, traficul de fiinte umane si exploatare sexuala a copiilor, frauda si coruptia etc., lucrarea face referire si la unele norme procesuale menite a inlesni cooperarea intre organele judiciare nationale, ori intre acestea si organismele Uniunii create pentru apararea valorilor sociale comune.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept penal al Uniunii Europene
Cartea Drept penal al Uniunii Europene in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept penal al Uniunii Europene - Paraschiv Gavril" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comunitarCarti recomandate din categoria Drept comunitar