Drept penal. Partea speciala

Drept penal. Partea speciala - Ivan Gheorghe
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept penal. Partea speciala
  • Autor: Ivan Gheorghe
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept penal
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-622-4
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 576
  • Format carte:
Comanda acum "Drept penal. Partea speciala - Ivan Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea Drept penal. Partea speciala   pe care o propunem analizeaza incriminarile din Partea speciala a Codului penal, avand la baza nu numai o cercetare stiintifica a acestora, dar si vasta experienta a autorului ca practician al dreptului penal.Pentru a veni in sprijinul absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de magistrat, autorul a avut in vedere si tematica concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii, la disciplina Drept penal, Partea speciala, analizand detaliat fiecare infractiune si prezentand numeroase exemple din practica judiciara, chestiuni controversate in materie si opinii de o valoare incontestabila.
 Prin argumentatia sa clara si detaliata, lucrarea devine un instrument util atat studentilor si masteranzilor, cat si teoreticienilor sau practicienilor dreptului penal.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept penal. Partea speciala
Cartea Drept penal. Partea speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept penal. Partea speciala - Ivan Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept penal. Partea speciala - Caiet de seminar - Bogdan Sergiu, Florin Doru Tohatan, Alina Serban Doris Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Bogdan Sergiu, Florin Doru Tohatan, A...
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal