Drept penal. Partea generala. Partea speciala

Drept penal. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept penal. Partea generala. Partea speciala
  • Autor: Udroiu Mihail
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept penal
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-787-0
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 456
  • Format carte:
Comanda acum "Drept penal. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail" de pe libraria ishop la pretul de 61,66 lei
Descriere carte:
Lucrarea reprezinta o analiza structurata si sistematizata a principalelor institutii de drept penal general, precum si a infractiunilor din partea speciala a codului penal cel mai des intalnite in practica judiciara. Pe langa opiniile teoretice, sunt prezentate cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate.
La elaborarea lucrarii au fost avute in vedere in principal opiniile concordante exprimate in doctrina romana si straina cu privire la problematica analizata.Totodata a fost avuta in vedere tematica solicitata la examenele de licenta, admitere in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, sau la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv de definitivat al avocatilor stagiari.
In esenta lucrarea urmareste sistematizarea si sintetizarea opiniilor sau solutiilor concordante in materie penala, adica ceea ce ramane in bagajul de cunostinte al citi-torului dupa lecturarea miilor de pagini de doctrina si jurisprudenta. In plus, autorul propune peste 150 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul dreptului penal.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept penal. Partea generala. Partea speciala
Cartea Drept penal. Partea generala. Partea speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept penal. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Penal. Partea Speciala - Boroi Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Boroi Alexandru
69,90 lei
Traficul de persoane - Ioan Garbulet Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Ioan Garbulet
42,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal