Drept international privat - Editia a II-a

Drept international privat - Editia a II-a - Dan Lupascu
Pret: 35,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept international privat - Editia a II-a
Comanda acum "Drept international privat - Editia a II-a - Dan Lupascu" de pe libraria ishop la pretul de 35,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea prezinta principalele institutii ale dreptului international privat roman, grupate in doua componente, si anume: partea generala (unde, pe langa aspectele introductive, sunt prezentate problemele generale ale acestei discipline) si partea speciala (care se preocupa de normele conflictuale in diverse materii si conflictele de jurisdictii).

Alcatuita pe baza consultarii unui bogat material documentar (care cuprinde: lucrari ale unor prestigiosi autori romani sau straini; legislatie interna si internationala; jurisprudenta), lucrarea urmeaza, in principiu, structura Legii nr. 105/1992 cu privire la reglementarea raporturilor de drept international privat.

Este abordata si noua perspectiva juridica, generata de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, prin trimiteri la reglementari comunitare si prezentarea unora dintre acestea. In acest context, din continutul materialului publicat transpare ideea ca, prin intrarea tarii noastre in "marea familie europeana" al carui obiectiv primordial este mentinerea si dezvoltarea unui spatiu de libertate, securitate si justitie ordinea juridica din Comunitatea Europeana a devenit element de referinta si "intreg" pentru ordinea juridica nationala, sens in care se impun, in continuare, "ajustari normative" dar, mai cu seama, "adecvari jurisprudentiale".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept international privat - Editia a II-a
Cartea Drept international privat - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept international privat - Editia a II-a - Dan Lupascu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strainul rezident in Romania - Tatar Adrian Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Tatar Adrian Constantin
28,40 lei
Drept International Privat - Chelaru Ioan, Gheorghe Gheorghiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Chelaru Ioan, Gheorghe Gheorghiu
44,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international