Drept executional penal. Editia 2

Drept executional penal. Editia 2 - Barbu Silviu-Gabriel , Serban Alexandru
Pret: 31,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept executional penal. Editia 2
Comanda acum "Drept executional penal. Editia 2 - Barbu Silviu-Gabriel , Serban Alexandru" de pe libraria ishop la pretul de 31,25 lei
Descriere carte:
Desi s-au vehiculat denumiri diferite in legatura cu dreptul executarii sanctiunilor de drept penal, denumirea de  Drept executional penal este considerata a fi cea mai cuprinzatoare si mai exacta, deoareace exprima ideea corecta ca aceasta ramura de drept are ca obiect executarea pedepselor si a celorlalte sanctiuni de drept penal.Dreptul executional penal are un continut social-politic, ce reflecta necesitatile de politica penala ale statului nostru; el are, mai cu seama, un continut normativ specific si bogat, cu ajutorul caruia contribuie in mod substantial la reglementarea adecvata a executarii sanctiunilor penale, dupa cum are scopuri si sarcini proprii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept executional penal. Editia 2
Cartea Drept executional penal. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept executional penal. Editia 2 - Barbu Silviu-Gabriel , Serban Alexandru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept procesual penal - Petre Buneci Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual penal
Petre Buneci
114,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual penalCarti recomandate din categoria Drept procesual penal