Drept constituional - Note de curs

Drept constituional - Note de curs - Gabriela Cristina Frentiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept constituional - Note de curs
Comanda acum "Drept constituional - Note de curs - Gabriela Cristina Frentiu" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Prin tematica abordata si modul sintetic de prezentare, lucrarea se inscrie in tiparul cursurilor universitare si reprezinta o analiza a normelor si institutiilor juridice ale dreptului constitutional.

La temeiul aparitiei sale a stat consultarea unui vast material documentar, cuprinzand legislatie, literatura de specialitate romana si straina, jurisprudenta axata, in principal, datorita specificului disciplinei, pe decizii ale Curtii Constitutionale si hotarari ale Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Lucrarea este destinata in special studentilor care studiaza disciplina drept constitutional, insa ea poate fi utilizata ca sursa de informare si de teoreticienii si practicienii dreptului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept constituional - Note de curs
Cartea Drept constituional - Note de curs in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept constituional - Note de curs - Gabriela Cristina Frentiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept ConstitutionalCarti recomandate din categoria Drept Constitutional