Drept comunitar. Culegere de grile si spete

Drept comunitar. Culegere de grile si spete - Andresan-Grigoriu Beatrice , Stefan Tudorel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept comunitar. Culegere de grile si spete
Comanda acum "Drept comunitar. Culegere de grile si spete - Andresan-Grigoriu Beatrice , Stefan Tudorel" de pe libraria ishop la pretul de 11,30 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Drept comunitar. Culegere de grile si spete", compusa din 51 de grile teoretice si 15 grile-spete, constituie un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea rationamentului logicojuridic specific solutionarii unor litigii cu elemente de drept comunitar.

?ntrebarile se concentreaza asupra problemelor de drept institutional/constitutional comunitar, care tin de aplicarea legii comunitare pe teritoriul fiecarui stat membru, posibilitatea invocarii normelor comunitare ?n fata instantelor nationale, raspunderea statelor membre pentru prejudicii cauzate persoanelor prin ?ncalcari ale dreptului comunitar, procedura hotar?rilor preliminare, dar si de aspecte ale libertatilor fundamentale. Dificultatea subiectelor este structurata ?n mod gradual, ?ncep?nd cu conceptele de baza, la care se adauga treptat cunostinte avansate.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept comunitar. Culegere de grile si spete
Cartea Drept comunitar. Culegere de grile si spete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept comunitar. Culegere de grile si spete - Andresan-Grigoriu Beatrice , Stefan Tudorel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Starea justitiei in Statele Europei - Marin Voicu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Marin Voicu
27,00 lei
Drept Comunitar Al Proprietatii Intelectuale. Marcile si Indicatiile Geografice. Culegere De Acte Normative - Ingrijitor de editie Ciprian Raul Romanitan, Paul-George Buta Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comunitar
Ingrijitor de editie Ciprian Raul Rom...
34,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comunitarCarti recomandate din categoria Drept comunitar