Drept comercial. Volumul II

Drept comercial. Volumul II - Piperea Gheorghe
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept comercial. Volumul II
Comanda acum "Drept comercial. Volumul II - Piperea Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Volumul II   al cursului de Drept comercial   este consacrat obligatiilor comerciale si procedurii insolventei, insistand pe problematica dinamicii obligatiilor comerciale, in genere, pe regimul juridic al celor mai frecvente contracte comerciale (vanzare-cumparare, mandat, leasing si franciza, garantie reala mobiliara), al titlurilor comerciale de valoare si pe coordonatele esentiale ale procedurii insolventei.Autorul a inserat in curs si un capitol ce isi propune un comentariu succint la legislatia protectiei consumatorilor, data fiind abundenta de reglementari si de cazuri practice ce tin de acest domeniu in ultimul timp.
In mod voit, autorul a omis a se referi la unele tipuri de contracte comerciale (cum ar fi contractul de report si contractul de cont curent), dat fiind faptul ca aceste contracte - ca, de altfel, si multe alte dispozitii ale Codului comercial - sunt de mult cazute in desuetudine, fiind rareori intalnite in practica. 
Pastrand acelasi stil alert si ?prietenos" cu studentii, carora cursul li se adreseaza in primul rand, autorul a facut in finalul fiecarui capitol bogate referinte bibliografice si de solutii jurisprudentiale, facilitand astfel un studiu mult mai aprofundat al dreptului comercial, propriu cercetarii stiintifice, tezelor si referatelor . 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept comercial. Volumul II
Cartea Drept comercial. Volumul II in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept comercial. Volumul II - Piperea Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Leasing - Tita-Nicolescu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Tita-Nicolescu Gabriel
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial