Drept administrativ. Editia 4

Drept administrativ. Editia 4 - Trailescu Anton
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept administrativ. Editia 4
Comanda acum "Drept administrativ. Editia 4 - Trailescu Anton" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Aceasta noua  editie a lucrarii de fata este consecinta evolutiei continue si rapide a dreptului administrativ roman, care se afla intr-o permanenta metamorfoza, in incercarea sa de a se adapta la relatiile sociale din sfera activitatii executive si de a se compatibiliza cu regulile dreptului comunitar. Urmarind aceste realitati sociale si juridice, prezenta editie a cursului de drept administrativ reprezinta o actualizare si o completare a editiei precedente, pe baza noilor aparitii normative, jurisprudentiale si doctrinare si a raportarii acestora la dreptul comunitar si la jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Dintre materiile in care au fost aduse completari si actualizari pe baza surselor de documentare indicate si in acord cu obiectivele propuse, mentionam: organizarea si functionarea administratiei publice, functia si functionarii publici, actele administrative, contenciosul administrativ, suspendarea judecatoreasca a actelor administrative, exceptia de nelegalitate, contractele administrative, raspunderea contraventionala si raspunderea administrativ-patrimoniala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept administrativ. Editia 4
Cartea Drept administrativ. Editia 4 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept administrativ. Editia 4 - Trailescu Anton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Institutii Administrative - Balan Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Balan Emil
34,90 lei
Drept administrativ. Partea a II-a. Sinteze teoretice si  exercitii practice pentru activitatea de seminar. Editia a III-a  revazuta, actualizata si adaugita - Florin Coman-Kund, Alexandru-Sorin Ciobanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Florin Coman-Kund, Alexandru-Sorin Ci...
25,00 lei
Functionarii Publici - Prisacaru Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Prisacaru Valentin
38,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ