Drept Procesual Civil. Editia V

Drept Procesual Civil. Editia V - Danila Ligia, Rosu Claudia
Pret: 47,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Procesual Civil. Editia V
Comanda acum "Drept Procesual Civil. Editia V - Danila Ligia, Rosu Claudia" de pe libraria ishop la pretul de 47,91 lei
Descriere carte:

Fara a fi o lucrare exhaustiva, cu pretentii de tratat, Dreptul procesual civil acopera, prin maniera de tratare, toate institutiile procedurale, potrivit programei de învatamânt agreate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, valorificând doctrina si jurisprudenta recente în materie si având la baza ultimele modificari aduse Codului de procedura civila.

Aparuta din nevoia de a pune la dispozitia juristilor în curs de formare a unui manunchi de cunostinte, strict necesare si utile, care sa poata fi folosite în lumea practicii judiciare de îndata ce ele au fost asimilate, lucrarea, ajunsa deja la editia a IV-a, s-a dovedit a fi un instrument de lucru sintetic, absolut necesar practicienilor dreptului.

 

• Titlu in curs de epuizare!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Procesual Civil. Editia V
Cartea Drept Procesual Civil. Editia V in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Procesual Civil. Editia V - Danila Ligia, Rosu Claudia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea de termene in procedura civila - Barbu C. Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Barbu C. Mihail
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil