Drept International Privat. Culegere De Spete

Drept International Privat. Culegere De Spete - Avram Marieta, Bobei Radu
Pret: 9,81 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept International Privat. Culegere De Spete
Comanda acum "Drept International Privat. Culegere De Spete - Avram Marieta, Bobei Radu" de pe libraria ishop la pretul de 9,81 lei
Descriere carte:
Lucrarea cuprinde spete pentru lucrul la seminariile de drept international privat, spete preluate atat din solutiile practicii judiciare interne (Curtea Suprema de Justitie - in prezent Inalta Curte de Casatie si Justitie; curtile de apel din tara - Curtea de Apel Bucuresti, Curtea de Apel Timisoara; fostul Tribunal Suprem, Tribunalul Timis s.a.), cat si, mai ales, din practica instantelor internationale, dintre care amintim Curtea de Casatie franceza, Curtea de Apel din Paris, Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris s.a.
Cartea aduna studiile de caz (spetele), repartizandu-le in 3 mari parti, astfel: I. Probleme generale de drept international privat; II. Probleme speciale de drept international privat; III. Probleme de procedura in dreptul international privat. Aceste spete pot constitui o sursa de inspiratie pentru formularea subiectelor practice pentru studenti.
De asemenea, culegerea de fata poate fi utila si practicienilor dreptului, celor care doresc un raspuns pentru problemele lor juridice in aceasta materie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept International Privat. Culegere De Spete
Cartea Drept International Privat. Culegere De Spete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept International Privat. Culegere De Spete - Avram Marieta, Bobei Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Securitatea si Dreptul International. Provocari La Inceput De Secol Xxi - Balaban Constantin Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Balaban Constantin Gheorghe
29,43 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international