Drept Civil. Persoanele. Editia 2

Drept Civil. Persoanele. Editia 2 - Chelaru Eugen
Pret: 27,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Civil. Persoanele. Editia 2
Comanda acum "Drept Civil. Persoanele. Editia 2 - Chelaru Eugen" de pe libraria ishop la pretul de 27,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea sintetizeaza principalele probleme pe care le ridica studiul celor doua mari categorii de subiecte ale dreptului civil: persoana fizica si persoana juridica.

 

Accentul este însa pus pe studiul persoanei fizice, nu numai pentru ca omul, privit în individualitatea sa, este cel mai important subiect de drept, dar si pentru ca studentii vor dobândi informatii de detaliu despre diversele categorii de persoane juridice atunci când vor studia alte materii, asa cum este, spre exemplu, cazul dreptului comercial.

 

O atentie deosebita este acordata existentei biologice a omului, raporturilor care exista între persoana fizica si corpul sau (cu implicatii asupra fundamentarii teoretice a posibilitatii de realizare a prelevarii de celule, tesuturi si organe umane în vederea transplantului) si drepturilor care-i sunt atasate.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Civil. Persoanele. Editia 2
Cartea Drept Civil. Persoanele. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Civil. Persoanele. Editia 2 - Chelaru Eugen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul de procedura civila si legile conexe (actualizat la 10.04.2011). Cod 430 - Editie coordonata de conf. univ. dr. Baias Flavius-Antoniu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Editie coordonata de conf. univ. dr. ...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil