Drept Bancar

Drept Bancar - Gheorghe Carmen Adriana
Pret: 29,43 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Bancar
Comanda acum "Drept Bancar - Gheorghe Carmen Adriana" de pe libraria ishop la pretul de 29,43 lei
Descriere carte:

Lucrarea a fost elaborata cu scopul de a aprofunda institutia societatii comerciale bancare, prin prisma etapelor de existenta ale acesteia (constituire, functionare, incetare), a principalelor caracteristici, precum si prin asimilarea legislatiei care o reglementeaza, legislatie permanent adaptata cerintelor mediului economic, financiar, dar si obiectivelor urmarite de Banca Centrala.

Autoarea realizeaza o analiza a institutiilor cu caracter general (societatea pe actiuni), precum si a celor cu caracter special (societatea comerciala bancara, modul de constituire, functionare si incetare a acesteia), realizand si o prezentare a unor institutii specifice, cum ar fi aceea a actionarului semnificativ, conducatorului, registrului bancar, Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare, toate acestea din perspectiva comparatiei cu celelalte societati comerciale pe actiuni. Ea reuseste sa surprinda, astfel, specificul activitatii comerciale bancare, precum si implicatiile acesteia in viata sociala.

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Bancar
Cartea Drept Bancar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Bancar - Gheorghe Carmen Adriana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept bancarCarti recomandate din categoria Drept bancar