Dracula, mortul viu

Dracula, mortul viu - Ian Holt, Dacre Stoker
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDracula, mortul viu
Comanda acum "Dracula, mortul viu - Ian Holt, Dacre Stoker" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Personajele celebre create de Bram Stoker isi continua cruciada impotriva raului. Pornind de la insemnarile lui Bram Stoker, aflate in arhiva familiei, Dacre Stoker, stra-stranepotul lui Bram Stoker, si Ian Holt, scriitor si ... scenarist, au creat o continuare a romanului-cult Dracula, in spiritul intentiilor literare si in stilul lui Stoker, parintele lui Dracula si intemeietorul genului horror.

"Dracula, mortul viu pastreza chintesenta si splendoarea gotica a romanului lui Bram Stoker. O continuare care a meritat sa fie asteptata 112 ani." ( USA Today )

La un an de la aparitia sa in 2009, Dracula, mortul viu a fost publicat in peste patruzeci de tari.

Au trecut 25 de ani de cand Dracula a fost rapus in castelul lui din Transilvania. In acest rastimp, Mina si Jonathan Harker au avut un fiu, Quincey, care viseaza o cariera artistica, incurajat de un misterios actor roman, doctorul Seward a cazut prada dependentei de morfina, Arthur Holmwood a lasat furia si resentimentele sa-i macine viata, iar profesorul Van Helsing a ajuns un batran aparent inofensiv. Echilibrul precar al vietilor lor, marcate de tragediile trecutului, este spulberat atunci cand o mana ucigasa incepe sa-i vaneze.

Sa fi inviat Dracula, insetat de razbunare? Sau o forta mult mai cumplita ameninta sa cotropeasca lumea, scufundand-o in intuneric? Strazile sumbre ale Londrei invadate de ceturi devin scena unei neasteptate si sangeroase infruntari finale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dracula, mortul viu
Cartea Dracula, mortul viu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dracula, mortul viu - Ian Holt, Dacre Stoker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Insemnarile unui tinar medic - Mihail Bulgakov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mihail Bulgakov
17,95 lei
Nori grei deasupra Castelului Blandings - P. G. Wodehouse Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
P. G. Wodehouse
23,70 lei
Manualul razboinicului luminii - Coelho Paulo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Coelho Paulo
17,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala