Dosarul Hitler

Dosarul Hitler -  Henrik Eberle , Matthias Uhl
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDosarul Hitler
Comanda acum "Dosarul Hitler -  Henrik Eberle , Matthias Uhl " de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
La 60 de ani dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Matthias Uhl, tanar istoric german, descopera in arhivele rusesti un document de un interes istoric major.   Numit Dosarul Hitler si intocmit exclusiv pentru Stalin, el a fost alcatuit pe baza protocoalelor de ancheta ale celor doi ofiteri SS Otto Gunsche, aghiotantul personal al lui Hitler, si Heinz Linge, majordomul sau, aflati in prizonierat sovietic intre 1945 si 1949.   Aducand o multime de informatii inedite despre viata cotidiana a dictatorului, de la preluarea puterii in 1933 pana la sinuciderea sa in 1943, acest document unic contine nu numai detalii, ramase in umbra, despre politica si viziunea asupra razboiului a lui Hitler, dar reda in aceeasi masura o imagine fara fard a ceea ce se petrecea cu adevarat in anturajul dictatorului.   Dosarul Hitler  este una dintre cele mai impresionante surse istorice despre era celui de-al Treilea Reich.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dosarul Hitler
Cartea Dosarul Hitler in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dosarul Hitler - Henrik Eberle , Matthias Uhl " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secolul lui Pericle  - Jean Jacques Maffre Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Jean Jacques Maffre
11,30 lei
Republica Populara Chineza Dupa 1949 - LYNCH Michael, Trad. CEAUSU Simona Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
LYNCH Michael, Trad. CEAUSU Simona
17,91 lei
Asia centrala repere geopolitice - Alexandrescu Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alexandrescu Cristina
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie