Domnia lui Conan

Domnia lui Conan - Mauro Raccasi
Pret: 26,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDomnia lui Conan
Comanda acum "Domnia lui Conan - Mauro Raccasi" de pe libraria ishop la pretul de 26,55 lei
Descriere carte:
Insula lui Toraigh are un nou rege. Dupa ce si-a invins toti dusmanii, Conan traieste alaturi de Gwynedd, aleasa inimii sale, si de micul popor pe care-l conduce in pace si prosperitate. Acest echilibru se spulbera atunci cind de pe insula incep sa dispara, unul cite unul, toti druizii. Astfel debuteaza adevarata aventura a lui Conan, in care pasionatii lumii celte vor regasi Spada lui Danu , Piatra destinului si pe misteriosul Cathbad , un arhidruid al carui spirit va veghea ca totul sa se termine cu bine.  

? Domnia lui Conan este romanul unui erou, dar si romanul unei intregi culturi. Magnificul peisaj celt este vazut prin ochii unui bard stravechi si descris in cintece ramase din vremuri de mult uitate. Nu trebuie sa fi citit biblioteci intregi ca sa fii cucerit de povestea lui Conan si de minunatele lui aventuri.? (Cattia Salto)  

?O poveste fermecatoare, cu forte misterioase ce pindesc la tot pasul, cu spirite ale inteleptilor, cu sufletul neobosit al unui razboinic care se impotriveste raului sprijinit de o frumoasa Ileana Consinzeana... n-ai decit sa te lasi atras in mrejele povestirii si nici nu vei sti cind ai terminat-o.? ( L?Informazione )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Domnia lui Conan
Cartea Domnia lui Conan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Domnia lui Conan - Mauro Raccasi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comedianta - Wladyslaw Reymont Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Wladyslaw Reymont
30,87 lei
Esti un animal, Viskovitz - Alessandro Boffa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alessandro Boffa
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala