Directiva Janson

Directiva Janson - Robert Ludlum
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDirectiva Janson
Comanda acum "Directiva Janson - Robert Ludlum" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
Viata relativ tihnita a lui Paul Janson, fost agent al operatiunilor Consulare, o sectie secreta a Departamentului de Stat, este brusc tulburata de aparitia Martei Lang, care ii solicita ajutorul pentru salvarea sefului ei, directorul Fundatiei Liberty, filantropul de origine maghiara, Peter Novak. Pentru ca ii datora viata, Janson incearca sa-l salveze din fortareata in care fusese inchis. La citeva secunde de la decolare insa, hidroavionul... sare in aer si Janson asista la moartea tovarasilor sai si a lui Novak. Singura lui dorinta este acum sa descopere cine se ascunde in spatele acestei crime. In plus, va trebui sa-si apere propria viata, intrucit, dupa ce in contul sau apare in mod misterios o suma foarte mare de bani, devine suspectul Serviciilor Secrete Americane. Eroul ramine foarte mirat, de asemenea, cind afla ca Peter Novak nu existase, de fapt, niciodata..

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Directiva Janson
Cartea Directiva Janson in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Directiva Janson - Robert Ludlum" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Micul Vampir si Marea Iubire (5) - SOMMER-BODENBURG Angela, Ilustr. GLIENKE Amelie, Trad. DINULESCU Dragos Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
SOMMER-BODENBURG Angela, Ilustr. GLIE...
6,21 lei
Iuresul Sabiilor (Hardcover) - George R.R. Martin Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
George R.R. Martin
122,31 lei
SAS 114. Capcana din Bangkok - Gerard de Villiers Urmatoarea carte recomandata din categoria Aventura
Gerard de Villiers
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AventuraCarti recomandate din categoria Aventura