Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi

Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi - Peter Novak
Pret: 25,11 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi
Comanda acum "Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi - Peter Novak" de pe libraria ishop la pretul de 25,11 lei
Descriere carte:
?Doctrina sufletului binar, conturata limpede de ultimele descoperiri stiintifice cu privire la mintea umana, afirma ca sufletul este divizibil - un compozit format din elemente distincte, care se pot separa (si adesea chiar o fac) in momentul mortii, fiecare avand apoi propria sa experienta post-mortem.
Astfel putem intelege de ce jumatate de omenire crede in existenta vesnica a unui rai si a unui iad in care individul urmeaza sa ajunga dupa moarte, iar cealalta jumatate crede, cu aceeasi fervoare, in reincarnare. Doctrina sufletului binar explica - si chiar anticipeaza - sistemele de convingeri existente in sute de religii trecute si actuale, dar si rezultatele recentelor cercetari in domeniul vietii de dupa moarte. Aceasta descoperire sugereaza ca absolut toate formele de aparente fenomene post-mortem, incluzand aici experientele la granita mortii, regresiile in vietile anterioare, manifestarile poltergeist, channeling-ul si alte modalitati de comunicare cu lumea cealalta, sunt reprezentari autentice si corecte ale taramului aflat dincolo de poarta mortii. Nici unul dintre aceste fenomene nu poate reda, insa, imaginea completa. In mod similar, textele religioase antice ofera descrieri valide, dar, in ultima instanta, incomplete, privind ceea ce se intampla in timpul metamorfozei numite ?moarte?. Dar toate aceste descrieri, atat de diferite intre ele cum par, se imbina pentru a crea o imagine unitara, simpla si logica a vietii de dupa moarte. Doctrina sufletului binar preia toate aceste piese ale mozaicului numit viata de dincolo, sau viata post-mortem, si reliefeaza modul in care ele se impletesc, oferind un raspuns limpede la cea mai mare enigma din istoria omenirii."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi
Cartea Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dincolo de moarte. Stiinta sufletului scindat si viata de apoi - Peter Novak" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arhangheli si maestri inaltati - Doreen Virtue Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Doreen Virtue
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric