Dincolo De Frontiere

Dincolo De Frontiere - Stoica Sorin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDincolo De Frontiere
Comanda acum "Dincolo De Frontiere - Stoica Sorin" de pe libraria ishop la pretul de 4,36 lei
Descriere carte:
Dupa volumul de debut Povestiri cu injuraturi (Editura Paralela 45, 2000), a doua carte a lui Sorin Stoica, romanul Dincolo de frontiere, incearca sa construiasca un spatiu suspendat, utopic, in care fictiunea, autobiografia si teoria literara se intalnesc. Miza care ordoneaza acest spatiu epic e relatarea inepuizabila a unor intamplari cu aer senzational. Autorului ii place sa (se) povesteasca. Mai ales asta. Pentru el lumea este o naratiune nesfarsita. Si personajelor din carte - adolescenti nonconformisti porniti in cautarea propriei identitati - le place sa (se) povesteasca. Numai ca unele dintre ele au uitat cum. Au pierdut legatura cu concretul. De unde confuzia si deruta vietii lor. In viziunea lui Sorin Stoica povestirea are un rol regenerator, ea fiind in masura sa asigure regasirea coerentei realului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dincolo De Frontiere
Cartea Dincolo De Frontiere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dincolo De Frontiere - Stoica Sorin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Privitor Ca La Teatru - Cocora Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Cocora Ion
10,90 lei
Ghid Pentru Recunoasterea si Recoltarea Plantelor Medicinale, Vol I - Tamas M., Benedec Daniela, Oniga Ilioara, Flori S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Tamas M., Benedec Daniela, Oniga Ilio...
25,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate