Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale

Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale - A. Haynal
Pret: 24,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDin secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Comanda acum "Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale - A. Haynal" de pe libraria ishop la pretul de 24,85 lei
Descriere carte:
Desi la sursa psihanaliza a insemnat viziunea si creatia unui geniu, forma pe care a capatat-o mai tarziu si pe care o prezinta astazi este opera unui grup de pionieri, de continuatori si de inovatori. Freud nu ii este autor unic. In mod absolut evident, este vorba de un dialog.
Istoriografia a dezvaluit, treptat, bogatia gandirii psihanalitice care contine numeroase abordari paralele, chiar alternative, o intreaga atitudine creatoare, pe care anumite asertiuni categorice sau dogmatice au manifestat tendinta de a le oculta. Este evident ca in aceasta noua istoriografie, sustinuta de catre autorii cartii de fata, este vorba nu numai de stabilirea sau restabilirea adevarului, ci si, desigur, de adresarea unor intrebari, de o interogare a generatiei noastre.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Cartea Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale - A. Haynal" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Introducere in analiza jungiana - Mihaela Minulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihanaliza
Mihaela Minulescu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza