Dimiter

Dimiter - William Peter Blatty
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDimiter
Comanda acum "Dimiter - William Peter Blatty" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Albania, 1973. Un prizonier misterios, fara identitate, este supus unor torturi inimaginabile, dar pastreaza o tacere suspecta si, in cele din urma, evadeaza.  
Intr-o sala de interogatoriu din Albania, gardienii tortureaza un individ acuzat de spionaj. Dupa ce evadeaza, anchetatorii isi dau seama ca nu era nimeni altul decat Paul Dimiter, ?agentul din iad", despre care circula zvonul ca l-ar fi omorat pe liderul nord-vietnamez Ho Si Min.
Un an mai tarziu, intr-un spital din Ierusalim, un medic salveaza vietile oamenilor in timpul zilei si dezbate texte din Sfanta Scriptura in timpul noptii. Alaturi de un ofiter de politie venit sa aresteze un bolnav psihic ucigas, medicul incearca sa desluseasca o serie de morti ciudate, explorandu-si totodata propria viata si relatiile cu lumea inconjuratoare. Dezbaterile despre scrierile sfinte, despre rau, dragoste si moarte continua pe masura ce intreaga poveste se indreapta spre un deznodamant exploziv si cu totul surprinzator.

Un thriller psihologic cu tema religioasa, o dilema cutremuratoare, tesuta abil in jurul lui Dimiter: este fiinta umana sau diavol?  

?O poveste despre razbunare, cautare spirituala, pierderi si dragoste, scrisa cu maiestrie" - Publishers Weekly

?La aproape patruzeci de ani de la megasuccesul Exorcistul , William Peter Blatty exploreaza un alt iad: totalitarismul." - The New York Post

?Captivanta si inteligenta, cartea este deopotriva o poveste politista si un thriller religios, in buna traditie a lui Eco din Numelui trandafirului " - Allan Folsom

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dimiter
Cartea Dimiter in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dimiter - William Peter Blatty" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Testamentul - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Grisham
0,00 lei
Seductie fatala - Jackie Collins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jackie Collins
15,96 lei
Un spion desavarsit - John Le Carre Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Le Carre
33,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans