Dilar pentru o zi

Dilar pentru o zi - Andrei Ruse
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDilar pentru o zi
Comanda acum "Dilar pentru o zi - Andrei Ruse" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Radu este politist la sectia Antidrog si vrea sa avanseze in cariera, ca sa le ofere o viata mai buna sotiei si fiicei lui. El ii intinde o cursa unui traficant de droguri zis Nebunul, dindu-se drept consumator, dar isi da seama ca nu-l poate aresta, pentru ca dilarul este fratele colegului sau de departament. Cu toate acestea, trebuie sa ramina linga Nebun pentru a nu trezi vreo suspiciune. Dilarul ii ofera noului sau client o excursie de o zi in lumea stupefiantelor, iar experienta ii deschide ochii lui Radu asupra lumii. Intre realitate si halucinatie, acesta incepe sa inteleaga in sfirsit de partea cui se afla de fapt binele si raul.  
Dilar pentru o zi este ca un palpitant film de actiune strabatut de filoane de poezie veritabila, o naratiune alerta cu final neasteptat, in care urmaritul si urmaritorul ajung sa se cufunde impreuna in acelasi adevar straniu.  

Altfel a insemnat pentru mine sa incerc sa descriu ce se intimpla in interiorul unei persoane atunci cind ia un drog. Insight -ul , momentul revela t iei (fie ea adevarata, fie o iluzie, nu asta conteaza). D esigur, mai departe lucrurile s-au complicat, cum ma si asteptam. Daca am inceput sa scriu gindindu-ma ca e un roman despre droguri, l-am terminat avind o cu totul alta parere. (Andrei Ruse)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dilar pentru o zi
Cartea Dilar pentru o zi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dilar pentru o zi - Andrei Ruse" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mafalda - Ioana Dragan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ioana Dragan
14,16 lei
Dintr-o scorbura de morcov - Emil Brumaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Emil Brumaru
0,00 lei
Circul din fata casei - Adrian Sangeorzan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adrian Sangeorzan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana