Dictionarul teologilor romani

Dictionarul teologilor romani - preot prof. univ. dr. Mircea Pacurariu
Pret: 47,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionarul teologilor romani
Comanda acum "Dictionarul teologilor romani - preot prof. univ. dr. Mircea Pacurariu" de pe libraria ishop la pretul de 47,50 lei
Descriere carte:
Dictionarul este primul de acest fel aparut la noi. Cuprinde 720 nume de teologi, incepand cu cei daco-romani, din primele veacuri crestine si pana azi. Au fost inclusi si unii carturari cu pregatire teologica, mai ales din secolul nostru, care au activat mai putin in cadrul Bisericii, dar care au tratat in lucrarile lor probleme bisericesti. De asemenea, dictionarul cuprinde si un numarapreciabil de teologi uniti din Transilvania de pana la 1948, ca si teologi romani din Basarabia, din Bucovina, din diaspora romaneasca din America si chiar cativa aromani, precum si unii teologi de alt neam care au trait si au activat printre romani.O bibliografie selectiva insoteste cele mai multe nume de teologi prezenti in dictionar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionarul teologilor romani
Cartea Dictionarul teologilor romani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionarul teologilor romani - preot prof. univ. dr. Mircea Pacurariu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria literaturii franceze - Basil Munteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Basil Munteanu
14,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate