Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine)

Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine) - Densusianu Ov., Candrea I.a.
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine)
Comanda acum "Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine) - Densusianu Ov., Candrea I.a." de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Lucrare unica in peisajul lingvisticii romanesti si romanice, Dictionarul Candrea & Densusianu are cateva particularitati care il impun ca un titlu de referinta in planul lingvisticii europene, si anume: inventariaza echivalentele in limba franceza, ceea ce il face util si romanistilor; indica etimonul latin al tuturor cuvintelor, situatia din toate dialectele romanesti din nordul si sudul Dunarii, precum si evolutia respectivelor etimoane in toate limbile si dialectele romanice; inregistreaza forme si cuvinte disparute. Iata numai cateva argumente care sustin reeditarea acestei lucrari la aproape un secol de la editia princeps (elaborata intre anii l900-l924). Lucrarea ofera intr-un spatiu restrans o informatie deosebit de bogata si utila, constituindu-se intr-un instrument de lucru, indispensabil nu doar studentilor de la facultatile de filologie, ci si cercetatorilor si specialistilor in domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine)
Cartea Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionarul Etimologic Al Limbii Romane (elementele Latine) - Densusianu Ov., Candrea I.a." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghiceste-ti Viitorul. Ghid Complet De Divinatie - Scott Laura, Linge Mary Kay Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Scott Laura, Linge Mary Kay
29,00 lei
Invatam Sa Numaram In Engleza  - colectiv Aramis Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
colectiv Aramis
4,00 lei
Jungla Fantomelor - Tutuola Amos Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Tutuola Amos
10,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate