Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat)

Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat) - Henry Freeman, Gunter Glass
Pret: 56,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat)
Comanda acum "Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat) - Henry Freeman, Gunter Glass" de pe libraria ishop la pretul de 56,95 lei
Descriere carte:
Traducere a lucrarii "Taschenworterbuch Technik" aparute la Max Hueber Verlag, practic si usor de consultat, volumul inglobeaza sensurile actuale ale unui total de 40 000 de termeni si expresii tehnice, acoperind arii diferite de activitate - de la cele traditionale (mecanica, constructii s.a.) pana la cele mai recente (asigurarea calitatii, informatica, telecomunicatii s.a.) - si beneficiind de o selectie riguroasa, in conformitate cu terminologia moderna si evolutiile care au marcat diferitele profiluri tehnice.
In prima sa sectiune (dictionar tehnic englez-roman), lucrarea ofera echivalentele romanesti a 22 000 de cuvinte si expresii, ca si traducerea a numerosi termeni compusi existenti in limba engleza, in timp ce in partea a doua (dictionar tehnic roman-englez) 18 000 de "intrari tehnice" din limba romana trimit la echivalentele lor din engleza britanica si cea americana.
Pentru a preintampina "socul" cu traditionalele si pitorestile unitati de masura britanice si americane, coexistente cu cele ale sistemului metric, altfel obligatorii in spatiul de limba engleza, lucrarea incorporeaza si o lista a "factorilor de transformare" pentru cele mai importante dintre aceste vechi unitati de masura. De asemenea, sunt subliniate variantele britanice (UK) si americane (US), atat cele ortografice, cat si cele in expresii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat)
Cartea Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar tehnic englez-roman/roman-englez (cartonat) - Henry Freeman, Gunter Glass" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar De Termeni Literari - MARIN Mihaela, NEDELCU Carmen Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
MARIN Mihaela, NEDELCU Carmen
17,91 lei
Dictionar de sociologie (coeditare) - Gilles Ferreol Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Gilles Ferreol
14,16 lei
Dictionar de termeni juridici - Emil Dersidan Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Emil Dersidan
26,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate