Dictionar de teorie literara

Dictionar de teorie literara - Lucian Priocop
Pret: 36,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de teorie literara
Comanda acum "Dictionar de teorie literara - Lucian Priocop" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
Dictionarul de teorie literara (DTL) inventariaza si analizeaza principalele curente literare, figuri de stil, genuri si specii literare, elemente de metrica, de prozodie si personalitati ale teoriei literare din spatiul european si american. Importanta stiintifica a demersului nostru editorial se raporteaza la necesitatea cunoasterii in profunzime, a explicarii si interpretarii conceptelor operationale, a structurilor teoretice si a tendintelor din cadrul teoriei literare, dar si la ilustrarea celor mai importante figuri ale gandirii umaniste moderne si contemporane.

Prin integrarea unei materii plurimorfe din punct de vedere conceptual, dar mai ales istoric, intreprindem o sincronizare a diferitelor varste ale culturii universale. Rezultatul este unul multiplu: o panorama a ideilor culturale care au circulat de-a lungul istoriei, o serie de studii de caz pornind de la specificitatea ganditorilor care au marcat prin scrisul lor evolutia literaturii in diverse perioade.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de teorie literara
Cartea Dictionar de teorie literara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de teorie literara - Lucian Priocop" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar explicativ de pleonasme - Silviu Constantinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare ale limbii romane
Silviu Constantinescu
8,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare ale limbii romaneCarti recomandate din categoria Dictionare ale limbii romane