Dictionar de civilizatie musulmana

Dictionar de civilizatie musulmana - Larousse
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de civilizatie musulmana
Comanda acum "Dictionar de civilizatie musulmana - Larousse" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
Dictionarul a aparut la prestigioasa Editura Larousse si cuprinde aproximativ 350 de articole referitoare la o civilizatie vie, raspandita in lumea intreaga, pe toate continentele, dar mai ales in Africa si Asia. Alegerea termenilor precum si modul lor de tratare reflect a preocuparea de a se oferi cititorului nespecialist elementele esentiale care sa-l familiarizeze cu marile perioade, marile realizari ale acestei civilizatii, cu principalele popoare si personalitati care au elaborat cultura intelectuala, politica si materiala a islamului in tot cuprinsul istoriei sale.
Avand in vedere locul civilizatiei musulmane in cadrul marilor civilizatii mondiale precum si rolul sau, putin cunoscut, in formarea civilizatiei europene, dictionarul este util unei categorii largi de cititori dornici sa-si completeze informatia despre lumea islamului, despre istoria si cultura acestuia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de civilizatie musulmana
Cartea Dictionar de civilizatie musulmana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de civilizatie musulmana - Larousse" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar De Istorie Economica si Istoria Gandirii Economice - Bodea Gabriela, Dobrescu Emilian, Muresan Dumitru, Muresan Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Bodea Gabriela, Dobrescu Emilian, Mur...
26,16 lei
Dictionar de cerebrologie - Leonard Gavriliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Leonard Gavriliu
45,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate