Dictionar de civilizatie greaca

Dictionar de civilizatie greaca - Larousse
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de civilizatie greaca
Comanda acum "Dictionar de civilizatie greaca - Larousse" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Lucrarea prezinta evenimentele si personajele care alcatuiesc civilizatia greaca. Cititorii vor gasi aici cuvintele-cheie care exprima ceea ce a fost esential in institutiile civile si religioase, precum si in viata de fiecare zi a Greciei. Ceea ce particularizeaza acest dictionar aparut la prestigioasa Editura Larousse este faptul ca el infatiseaza, alaturi de istoria, de societatea si de institutiile grecesti, si oameni politici, artisti si savanti care au luat parte la crearea acestei civilizatii, precum si locurile geografice care au avut o importanta capitala in elaborarea culturii grecesti.
Dictionarul se adreseaza tuturor celor care se intereseaza de civilizatiile antice. El poate fi insa de un real folos studentilor, precum si celor care vor sa viziteze tarile de cultura greaca, pentru a cunoaste mai bine trecutul acestora.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de civilizatie greaca
Cartea Dictionar de civilizatie greaca in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de civilizatie greaca - Larousse" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionarul general al literaturii romane - Eugen Simion (coord.) Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Eugen Simion (coord.)
81,80 lei
Dictionar de ghicitori Cinel-cinel - Constantin Mohanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Constantin Mohanu
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate