Dictionar Spaniol - Roman

Dictionar Spaniol - Roman - Valeria Neagu
Pret: 6,21 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar Spaniol - Roman
Comanda acum "Dictionar Spaniol - Roman - Valeria Neagu" de pe libraria ishop la pretul de 6,21 lei
Descriere carte:
Lucrarea este un dictionar bilingv, care cuprinde aproximativ 2500 de cuvinte din vocabularul fundamental al limbii spaniole, dar si unii termeni specifici universului scolar, mai ales cei privitori la disciplinele de baza studiate in scoala: matematica, geografia, biologia etc. Cuvintele polisemantice sunt prezentate prin sensurile principale, insotite de unele exemple menite sa le precizeze acceptiile uzuale. Prezentarea cuvintelor este insotita de indicatii gramaticale privitoare la incadrarea lor morfologica si la categoriile lor gramaticale.
Lucrarea este conceputa ca un instrument de initiere in limba spaniola, fiind adresata elevilor si tuturor celor care doresc sa-si insuseasca vocabularul spaniol in corespondenta cu cel al limbii romane.
Valeria Neagu este doctor in filologie, cercetator stiintific principal la Institutul de Lingvistica ?Iorgu Iordan-Al. Rosetti? din Bucuresti al Academiei Romane. Este autorul a numeroase dictionare bilingve (limbile spaniola si romana), precum si a unor lucrari lexicografice monumentale, precum Dictionarul spaniolei americane care a obtinut premii internationale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar Spaniol - Roman
Cartea Dictionar Spaniol - Roman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar Spaniol - Roman - Valeria Neagu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar francez-roman - Maria Braescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
Maria Braescu
10,36 lei
Dictionar roman-englez, englez-roman - Georgeta Nichifor Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
Georgeta Nichifor
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare bilingveCarti recomandate din categoria Dictionare bilingve