Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii

Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii - Alexandrescu Ida
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar German-roman. Clasele Ii-xii
Comanda acum "Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii - Alexandrescu Ida" de pe libraria ishop la pretul de 12,00 lei
Descriere carte:
Dictionarul de fata se adreseaza tuturor elevilor care invata limba germana, incepand cu clasa a II-a si terminand cu clasa a XII-a. Ceea ce-l face foarte util pentru elevi este prezenta exemplificarilor ce insotesc cuvintele, exemplificari selectate cu grija, atat pentru a inlesni accesul in problemele cele mai delicate pentru un incepator (gen, terminatii ale cazurilor, timpuri verbale), cit si pentru a familiariza elevul inca de la inceput cu formele corecte ale limbii germane. Formatul mic al dictionarului faciliteaza consultarea lui repetata, facandu-l un excelent instrument pentru cei mici.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii
Cartea Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar German-roman. Clasele Ii-xii - Alexandrescu Ida" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invitation a la lecture! Textes en,et images 5-6 - Mihaela Cosma , Grigore Cristina Mihaela , Stratula Eugenia , Baitan Eufrozina , Raluca Sotran Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
Mihaela Cosma , Grigore Cristina Miha...
7,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine