Dictionar Frazeologic al Limbii Romane

Dictionar Frazeologic al Limbii Romane - Mile Tomici
Pret: 63,17 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar Frazeologic al Limbii Romane
Comanda acum "Dictionar Frazeologic al Limbii Romane - Mile Tomici" de pe libraria ishop la pretul de 63,17 lei
Descriere carte:
Autor a peste 30 de lucrari, aparute in tara si strainatate (Serbia, Macedonia, Bulgaria), profesor univ. si cercetator stiintific la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane, Mile Tomici la capatul unei indelungate si straduitoare munci, o lucrare de-a dreptul inprensionanta. Dictionar Frazeologic al Limbii Romane elaborat de domnia sa, contine cca. 65.000 de frazeme cu variantele lor fonetice si lexicale, cu explicatiile semantice de rigoare la fiecare forma in parte - un materialimens fata de dictionarele similare publicate anterior de alti autori, care nu au depasit cifra de 15.000 de frazeme (cele romane) si 10.000 (cele bilingve in care expresiile romane sunt traduse in alte limbli). Aparitia Dictionarului Reprezinta un adeparat eveniment editorial, autorul oferindu-ne un veritabil instrument de lucru, necesar atat elevilor si studentilor, cat si cadrelor didactice si cercetatorilor din tara si strainatate. Specialistilor sraini, Dictionarul le va trezi un interes si mai mare fata de limba romana, dandu-le posibilitateasa includa si sa analizeze mult mai multe frazeme in studiile por de lexicografie romanica si balcanica sau in dictionarele pe car le vor gasi de aici inainte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar Frazeologic al Limbii Romane
Cartea Dictionar Frazeologic al Limbii Romane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar Frazeologic al Limbii Romane - Mile Tomici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de politica - Oxford Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Oxford
50,35 lei
Dictionar de geografie fizica  - Mihai Ielenicz si colaboratorii Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Mihai Ielenicz si colaboratorii
16,62 lei
Dictionarul Avangardelor - Dan Grigorescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Dan Grigorescu
31,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate