Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z

Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z - MOHAN Gheorghe, ARDELEAN Aurel
Pret: 26,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z
Comanda acum "Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z - MOHAN Gheorghe, ARDELEAN Aurel" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Dictionarul Enciclopedic de Biologie reprezinta un ghid util pus la indemana elevilor, studentilor de la facultatile de biologie, ecologie, silvicultura, agronomie, medicina, farmacie si tuturor cadrelor didactice de specialitate. In volumul al II-lea al dictionarului sunt explicati etimologic si stiintific aproximativ 12.000 de termeni consacrati din diverse domenii ale stiintelor biologice (anatomie, taxonomie, fiziologie, ecologie, biochimie, geobotanica, microbiologie, fitopatologie, pedologie s.a). Prin continutul sau, aceasta lucrare este nu numai un auxiliar al manualelor scolare si universitare, ci si un instrument util si eficace de instructie pentru cei ce se intereseaza de natura vie cu multiplele, interesantele si inca enigmaticele sale aspecte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z
Cartea Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar Enciclopedic De Biologie. Vol.2 M-z - MOHAN Gheorghe, ARDELEAN Aurel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar Enciclopedic - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Enciclopedii
***
91,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EnciclopediiCarti recomandate din categoria Enciclopedii