Dictionar De Simboluri Musulmane

Dictionar De Simboluri Musulmane - Chebel Malek
Pret: 29,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar De Simboluri Musulmane
Comanda acum "Dictionar De Simboluri Musulmane - Chebel Malek" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Relatiile dintre Islam si Occident constituie una dintre mizele cruciale ale epocii noastre. Or, universul musulman ramane pentru foarte multi un domeniu necunoscut si strain. In acest context, Dictionarul de simboluri musulmane al lui Malek Chebel (care trateaza 1600 de termeni, dispune de o bibliografie considerabila si de foarte multe trimiteri si citate, indeosebi din Surele Coranului) este un instrument indispensabil pentru toti cei care doresc sa inteleaga imaginarul profund a sute de milioane de credinciosi. Lucrarea depaseste cu mult ideea pe care o avem despre un dictionar. Ea este o veritabila enciclopedie pedagogica a Islamului. Figura reprezentativa a culturii francofone, Malek Chebel, antropolog de profesie, scriitor prin vocatie, ne ofera prin aceasta lucrare una dintre cheile de intelegere a timpului prezent.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar De Simboluri Musulmane
Cartea Dictionar De Simboluri Musulmane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar De Simboluri Musulmane - Chebel Malek" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Eclipsei Totale De Soare 11 August 1999 - Csillik Iharka, Oproiu Tiberiu, Szenkovits Ferenc Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Csillik Iharka, Oproiu Tiberiu, Szenk...
2,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate