Dictionar De Arhaisme

Dictionar De Arhaisme - BUSUIOC Monica Mihaela
Pret: 26,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar De Arhaisme
Comanda acum "Dictionar De Arhaisme - BUSUIOC Monica Mihaela" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Dictionarul de arhaisme cuprinde un numar mare de cuvinte vechi ale limbii romane, disparute sau pe cale de disparitie, carora li se indica sensul, domeniul de folosire, precum si originea. Autoarea inregistreaza cuvintele din fondul pasiv al limbii romane, cu intentia de a le face cunoscute vorbitorilor de astazi, de a inlesni intelegerea textelor de odinioara sau a scrierilor cu subiect istoric. Studiul arhaismelor in invatamantul romanesc contribuie la aprofundarea cunostintelor despre limba romana. Lucrarea este utila studentilor, cadrelor didactice, specialistilor, precum si tuturor celor care iubesc armonia si expresivitatea limbii romane vechi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar De Arhaisme
Cartea Dictionar De Arhaisme in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar De Arhaisme - BUSUIOC Monica Mihaela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar normativ al limbii romane  - Ioana Vintila-Radulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare ale limbii romane
Ioana Vintila-Radulescu
85,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare ale limbii romaneCarti recomandate din categoria Dictionare ale limbii romane