Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935

Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935 - Constantin Bacalbasa
Pret: 46,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935
Comanda acum "Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935 - Constantin Bacalbasa" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:

O carte eveniment:
1501 de retete care au intemeiat cultura gastronomica din tara noastra


Regaseste gustul sofisticat al marii gastronomii imbinat cu traditia balcanica!

O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa - sotia lui Constatin - fiind bucatareasa personala si de lux a reginei Maria.

Dictatura gastronomica este un savuros si foarte cuprinzator tratat de arta culinara, care isi pastreaza peste timp actualitatea, reprezentand o veritabila temelie a civilizatiei romanesti moderne.

Cele 1501 de retete incredibil de savuroase recupereaza intreaga noastra traditie in ale mancarii, dar, in acelasi timp, reusesc sa stabileasca o incitanta conexiune cu gustul sofisticat al marii gastronomii, in special al celei franceze.

Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Bacalbasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935
Cartea Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935 - Constantin Bacalbasa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cocteiluri celebre si povestile lor - Ioana Irimiea Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Ioana Irimiea
39,42 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie