Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului

Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului - Cerasela-Gabriela Baltaretu
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului
Comanda acum "Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului - Cerasela-Gabriela Baltaretu" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea a fost elaborata din necesitatea de a pune la dispozitia elevilor si profesorilor de liceu, filiera Tehnologica, un material util pentru cunoasterea Modulului II "Intretinerea, diagnosticarea si repararea automobilului" din curriculum-ul STAGIILE DE PREGATIRE PRACTICA pentru dobandirea calificarii profesionale de nivel 2 "Mecanic auto", precum si pentru Modulul V "Diagnosticarea automobilului" din curriculum-ul SCOLILOR POSTLICEALE nivel 3 avansat, calificarea "Tehnician transporturi interne si internationale" conform programei scolare in vigoare.
Materialul este structurat pe capitole si subcapitole, ordonate intr-o succesiune logica, incepand cu motorul, care este prezentat foarte amplu, descriind toate metodele si aparatele moderne de diagnosticare, si continuand cu mecanismul de distributie, instalatia de alimentare, instalatia de racire, echipamentul electric, transmisia, puntea din fata, puntea din spate, sistemul de directie, sistemul de franare, suspensia automobilului, sistemul de rulare si terminand cu caroseria automobilului.
Fiecare capitol incepe cu operatiunile de mentenanta, continua cu parametrii de diagnosticare specifici fiecarui sistem sau instalatie in parte, precizand metodele si aparatele folosite, si incheind cu defectele care pot aparea in exploatarea si metodele de remedierea lor.
Modul de prezentare a informatiilor este accesibil nivelului de pregatire al elevilor, dar si persoanelor care doresc sa afle mai multe despre automobile, despre parametrii care sunt analizati la inspectia tehnica periodica si despre rolul acestora.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului
Cartea Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Diagnosticarea, intretinerea si repararea automobilului - Cerasela-Gabriela Baltaretu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Probleme alese pentru copii alesi - Armand Martinov Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
Armand Martinov
0,00 lei
Cum sa memoram - Sylvie Lair Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
Sylvie Lair
0,00 lei
Educatie Fizica - GALLAGHER RoseMarie, FOUNTAIN Sally, GEE Linda, Trad. PUIU Liliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Educatie / Invatamant
GALLAGHER RoseMarie, FOUNTAIN Sally, ...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Educatie / InvatamantCarti recomandate din categoria Educatie / Invatamant