Dezvoltarea umana

Dezvoltarea umana - Diane E. Papalia, Sally Wendkos Olds, Ruth Duskin Feldman
Pret: 94,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDezvoltarea umana
Comanda acum "Dezvoltarea umana - Diane E. Papalia, Sally Wendkos Olds, Ruth Duskin Feldman" de pe libraria ishop la pretul de 94,05 lei
Descriere carte:
Dezvoltarea umana este o calatorie in care oamenii pornesc din momentul conceptiei, un drum al experientelor noi pe care il parcurg pe toata durata vietii. Desi fiecare calatorie este unica, exista si repere stabile: bebelusii cresc si devin copii, iar copiii devin adulti. Studierea dezvoltarii umane clarifica atat experientele unice, cat si pe cele comune traite de?a lungul acestei calatorii prin viata. Autoarele pun accent pe continuitatea dezvoltarii umane si pe influentele culturale si istorice asupra acesteia si subliniaza interactiunile dintre nivelul fizic, cel cognitiv si cel psihosocial. In carte sunt integrate teorii si cercetarile de avangarda cu aspectele legate de activitatea cotidiana a psihologului. Numeroase ilustrari vin in sprijinul textului principal, aprofundand explicarea conceptelor si oferind detalii despre cercetari intr?un limbaj accesibil. Reperele pentru studiu si punctele de verificare a cunostintelor incluse in fiecare capitol subliniaza aspectele importante abordate si constituie un sprijin atat pentru studenti, cat si pentru profesori. Scrisa intr?un limbaj clar si accesibil, cartea se adreseaza nu numai studentilor, profesorilor, ci si tuturor celor interesati de psihologia dezvoltarii umane.

Diane E. Papalia preda psihologia dezvoltarii umane la Wisconsin? Madison University. A publicat numeroase articole in reviste de specialitate, cum ar fi Human Development, International Journal of Aging and Human Development, Sex Roles, Journal of Experimental Child Psychology si Journal of Gerontology, lucrari care au tratat principalul punct de interes de cercetare al autoarei: dezvoltarea cognitiva din copilarie si pana la senectute. Este coautoarea cartilor A Child's World, ajunsa in prezent la editia a XI?a, Adult Development and Aging, Psychology si Child Development: A Topical Approach.

Sally Wendkos Olds , licentiata in engleza si psihologie, este scriitoare premiata; a scris peste 200 de articole in publicatii periodice de prim rang si a semnat in calitate de autoare sau coautoare sapte carti adresate publicului larg, pe langa cele trei tratate de specialitate scrise impreuna cu Diane E. Papalia. Printre cartile scrise de ea se numara Super Granny: Cool Projects, Activities, and Other Great Stuff to Do with Your Grandkids, The Complete Book of Breastfeeding, The Eternal Garden: Seasons of Our Sexuality.

Ruth Duskin Feldman este scriitoare premiata si specialista in pedagogie, interesata in principal de educatie si copii talentati. Pe langa tratatele semnate impreuna cu Diane Papalia, este autoarea a numeroase articole si carti destinate publicului larg, Whatever Happened to the Quiz Kids? Perils and Profits of Growing Up Gifted.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dezvoltarea umana
Cartea Dezvoltarea umana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dezvoltarea umana - Diane E. Papalia, Sally Wendkos Olds, Ruth Duskin Feldman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nlp - Invata sa convingi! - Richard Bandler, John La Valle Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Richard Bandler, John La Valle
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata