Deutsch. Manual pentru cl a VI-a

Deutsch. Manual pentru cl a VI-a - Schuller Hannelore
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDeutsch. Manual pentru cl a VI-a
Comanda acum "Deutsch. Manual pentru cl a VI-a - Schuller Hannelore" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
-Atat din punct de vedere al continutului, cat si din cel al demersului didactic, manualul propune o gama variata de oferte din diferite domenii ale obiectului de limba germana-materna, cum ar fi: ascultarea si intelegerea, vorbirea si scrierea, folosirea, in functie de situatie, a limbii germane in exprimarea scrisa si orala, citirea si intelegerea de texte si altele -Sprache in situationem (limba in situatii) cuprinde probleme de limba din punctul de vedere al gramaticii, al comunicarii si unele tehnici de munca. Aceasta parte include: *situatii lingvistice scrise si orale subordonate obiectivului comunicativ; *explicatii, definitii, tabele sinoptice necesare intelegerii si insusirii fenomenelor de limba, jocuri didactice; *exercitii de ortografie. -Texte lesen und verstehen (citirea si intelegerea de texte) ofera texte literare si nonliterare grupate tematic, cuprinzand diferite forme de texte propuse in curriculum, cu exercitiile aferente. Aceasta sectiune este formata din: *textele propriu-zise pentru citire care se selectioneaza dupa criteriul de varietate de genuri si forme (proza, poezie si texte scenice, povestiri, legende, fabule, anecdote etc.), respectand principiul accesibilitatii prin tematica abordata si prin limbajul folosit; *exercitii care propun o gama variata de tehnici de lucru pentru intelegerea textului in profunzime (redarea orala sau scrisa, exercitii de aplicare, de interpretare si transformare a textului, exercitii de dezvoltarea vocabularului); *sarcini de scriere creativa (schimbarea cursului actiunii, schimbarea sfarsitului, transpunerea textului intr-o alta forma etc.); *notiuni de teorie literara explicate sub aspectul functional legat de texte concrete; *un index bibliografic pentru sursele textelor, indexul formelor de texte, cu indicarea paginilor in manual, si un index cu principalele notiuni teoretice cuprinse in manual, cu trimiteri la paginile respective.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Deutsch. Manual pentru cl a VI-a
Cartea Deutsch. Manual pentru cl a VI-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Deutsch. Manual pentru cl a VI-a - Schuller Hannelore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba Romana. Manual Pentru Clasa A Vi-a - SERBAN Anca, SERBAN Sergiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VI-a
SERBAN Anca, SERBAN Sergiu
20,61 lei
Biologie. Manual pentru cl a VI-a - Aglaia Ionel; Zoe Partin Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a VI-a
Aglaia Ionel; Zoe Partin
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a VI-aCarti recomandate din categoria Clasa a VI-a