Despre relatia cu Rudolf Steiner

Despre relatia cu Rudolf Steiner - Sergej O. Prokofieff
Pret: 21,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre relatia cu Rudolf Steiner
Comanda acum "Despre relatia cu Rudolf Steiner - Sergej O. Prokofieff" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Motivul redactarii primei parti a acestei lucrari il constituie observatiile din ultimii ani care marturisesc faptul ca adevarata legatura cu Rudolf Steiner devine tot mai slaba chiar si in randurile noastre, si de aceea tot mai problematica. Acestui aspect trebuie sa-i opunem stradania deosebita de a cultiva aceasta legatura si de a o aprofunda, in primul rand ca izvor de forta si incurajare pentru acei antroposofi care sunt constienti de faptul ca intreg viitorul nu numai acela al Societatii Antroposofice, ci si acela al Miscarii antroposofice depinde de faptul daca in el suficienti oameni vor cauta si afla o adevarata legatura spirituala cu Rudolf Steiner. [...] In partea a doua a acestei lucrari vor fi expuse cateva rezultate ale activitatii launtrice cu Piatra Fun­da­mentala, ca si sarcinile ce rezulta din aceasta pentru Societatea Antroposofica, pentru ca o asemenea legatura sa nu ramana general-abstracta sau pur intelectuala, ci sa devina o fapta launtrica reala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre relatia cu Rudolf Steiner
Cartea Despre relatia cu Rudolf Steiner in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre relatia cu Rudolf Steiner - Sergej O. Prokofieff" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medic de trei corpuri,dupa douazeci de ani - Dr. Janine Fontaine Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Dr. Janine Fontaine
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric