Despre miza gandirii

Despre miza gandirii - Heidegger Martin
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre miza gandirii
  • Autor: Heidegger Martin
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Filozofie
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 978-973-50-1735-4
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 152
  • Format carte: 13x20 cm
Comanda acum "Despre miza gandirii - Heidegger Martin" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Volumul de fata cuprinde cateva dintre cele mai importante texte ale gandirii heideggeriene tarzii, care se disting printr-o profunda originalitate si densitate a limbajului. Ele atesta, inainte de toate, incercarea statornica facuta de filozoful german, in ultima perioada a vietii sale, de a vorbi „altfel decat in limbajul metafizicii”. Insa o astfel de incercare nu putea fi facuta fara a pune radical in discutie propria filozofie, printr-o autointerpretare lipsita de menajamente. Cititorul va descoperi astfel cum arata „drumul gandirii lui Heidegger” privit dinspre sfarsitul sau si va putea intelege totodata necesitatea interna a acestui parcurs.Se vorbeste, in cartea de fata, despre „sfarsitul filozofiei”, insa e nevoie de indrazneala lecturii pentru a pricepe sensul acestei sintagme. Nu e vorba de faptul ca filozofia inceteaza odata cu Heidegger, ci, dimpotriva, de un nou inceput al ei, pe care gandirea heideggeriana tarzie nu face decat sa-l pregateasca.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre miza gandirii
Cartea Despre miza gandirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre miza gandirii - Heidegger Martin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Filosofia. De La Iluminism Pana Astazi  - ZIMMER Robert, Trad. BOGOIU Filotheia Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
ZIMMER Robert, Trad. BOGOIU Filotheia
13,41 lei
Spinoza - Scruton Roger Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Scruton Roger
11,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie