Despre dragoste si umbra (Editia 2012)

Despre dragoste si umbra (Editia 2012) - Isabel Allende
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre dragoste si umbra (Editia 2012)
Comanda acum "Despre dragoste si umbra (Editia 2012) - Isabel Allende" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
De fiecare data cand Francisco o insoteste intr-o noua misiune, se indragosteste si mai tare de ea. Mergand sa investigheze cazul misterios al unei adolescente, cei doi nici nu banuiesc ca devin captivii unei aventuri care le va schimba definitiv viata. Se deschide drumul unei aprige cautari, din care cei doi risca sa nu mai scape cu viata, descoperind fata diabolica a totalitarismului, cu toate grimasele ei de violenta si teroare. Ceea ce triumfa din toata calatoria lor in lumea umbrelor este curajul, spiritul de sacrificiu, dragostea de adevar si dreptate care-i leaga. Scriitoarea chiliana Isabel Allende este o povestitoare fabuloasa, ale carei carti, traduse in peste treizeci de limbi, se vand in milioane de exemplare si au devenit bestselleruri pe patru continente. Roman ecranizat in anul 1994 intr-un film cu Antonio Banderas si Jennifer Connelly in rolurile principale.

"Isabel Allende este o scriitoare cu convingeri profunde, dar care stie ca pana la urma ceea ce conteaza sunt indivizii, si nu ideile. Personajele romanului sunt atat de credibile, victoriile si infrangerile lor atat de adevarate, incat lumea din carte pare o reprezentare miniaturala a celei reale." ( Washington Post )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre dragoste si umbra (Editia 2012)
Cartea Despre dragoste si umbra (Editia 2012) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre dragoste si umbra (Editia 2012) - Isabel Allende" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iubita milionarului - Edwina Marlow Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Edwina Marlow
6,65 lei
K. Arta iubirii - Hong Ying Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Hong Ying
24,30 lei
Ducesa Windsor - Greg King Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Greg King
46,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste