Despre Boli si Vindecari

Despre Boli si Vindecari - Judith von Halle
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre Boli si Vindecari
Comanda acum "Despre Boli si Vindecari - Judith von Halle" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
In acest volum, al patrulea din seria Contributii la intelegerea Evenimentului Christic, autoarea exploreaza natura bolilor in vremea lui Christos, asa cum sunt descrise in Evanghelii, felul si locurile in care El savarsea tamaduirile Sale. Evangheliile ascund comori inestimabile de cunostinte profunde referitoare la evolutia omenirii, care pot fi aduse la lumina numai prin descifrarea limbajului lor misterial. Cel care studiaza Evangheliile, in special Evangheliile sinop­tice, va putea simti ca intregul lor stil fundamental, precum si acele pasaje care se adresau poporului, neinitiat, de atunci, sunt astazi adesea esential mai greu de descifrat decat cele care erau adresate cercului intim al ucenicilor lui Christos. Asa-zisa talmacire a legilor, cu care Christos se adresa, conform traditiei, ucenicilor Sai ori carturarilor si marilor preoti, se slujea de un limbaj care pare a fi mai aproape de intelegerea noastra actuala decat limbajul care se adresa inimilor oamenilor simpli de la rascrucea vremurilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre Boli si Vindecari
Cartea Despre Boli si Vindecari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre Boli si Vindecari - Judith von Halle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Magia tiganeasca si prezicerea viitorului - Christian & Miriam Dikol Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Christian & Miriam Dikol
27,07 lei
Generatiile sexuale ale secolului XX - Rodica Purniche Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rodica Purniche
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric