Descopera-ti geniul - editia II

Descopera-ti geniul - editia II - Michael J. Gelb
Pret: 24,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDescopera-ti geniul - editia II
Comanda acum "Descopera-ti geniul - editia II - Michael J. Gelb" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Cartea Descopera-ti geniul a fost conceputa pentru a va ajuta sa va identificati atat potentialul pentru excelenta, cat si un model demn de urmat. Cartea este o combinatie intre un caiet de exercitii, un ghid si o biografie istorica a zece oameni extraordinari. De la Platon pana la Columb, Shakespeare, Einstein si Ghandi, fiecare capitol subliniaza realizarile acestor genii, analizand metodele si motivatiile lor.    
Michael J. Gelb este un inovator de renume in domeniul gandirii creative si al dezvoltarii liderilor. Din 1978, tine seminarii in toata lumea pentru marile companii BP, IBM, KPMG si DuPont.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Descopera-ti geniul - editia II
Cartea Descopera-ti geniul - editia II in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Descopera-ti geniul - editia II - Michael J. Gelb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 17 Legi Ale Muncii In Echipa - John Maxwell [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Maxwell [seria]
19,00 lei
MIC CURS DE AUTOAPARARE INTELECTUALA - BAILLARGEON, Normand Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
BAILLARGEON, Normand
23,75 lei
Descopera-ti geniul - Michael J. Gelb Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Michael J. Gelb
22,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala