Descopera puterea cosmica din tine

Descopera puterea cosmica din tine - Joseph Murphy
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDescopera puterea cosmica din tine
Comanda acum "Descopera puterea cosmica din tine - Joseph Murphy" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Emerson a spus: "Numai finitul este cel care aduce greseli si suferinta; Infinitul rezida in calm zambitor". Acordati-va cu Infinitul din voi, chemati-l, iar din momentul in care veti fi una cu acest ocean de viata, iubire, adevar si frumusete, puterea lui Dumnezeu va deveni activa in viata voastra si veti resimti un sentiment adanc de siguranta si calm interior.

Aveti posibilitati creatoare nelimitate si fiecare capitol din aceasta carte va invata cum sa folositi Puterea Cosmica, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pe masura ce veti invata procesele si tehnicile simple de contactare a Puterii Cosmice si veti incepe sa le aplicati in viata voastra veti merge catre inainte, catre in sus, catre Dumnezeu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Descopera puterea cosmica din tine
Cartea Descopera puterea cosmica din tine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Descopera puterea cosmica din tine - Joseph Murphy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calendarul mayas si transformarea constiintei - Carl Johan Calleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Carl Johan Calleman
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric