Deschiderea procedurii insolventei

Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDeschiderea procedurii insolventei
  • Autor: Csaba Bela Na?sz
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept procesual civil , Drept comercial
  • Categoria: Drept comercial
  • ISBN: 978-973-115-549-4
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 632
  • Format carte:
Comanda acum "Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea Deschiderea procedurii insolventei   constituie, in esenta, rezultatul numeroaselor probleme de ordin teoretic si practic cu care s-au confruntat si se confrunta inca nu numai specialistii in domeniu, ci si organele si participantii la procedura colectiva.Autorul, valorificand doctrina in materie si jurisprudenta relevanta cuprinsa in buletine si culegeri de practica judiciara ale curtilor de apel si tribunalelor, isi construieste demersul pe ideea ca procedura insolventei nu constituie o pedeapsa pentru debitor, ci un mijloc de protectie pentru colectivitatea creditorilor.
Structurata in opt capitole, dintre care amintim: scopul si obiectul procedurii insolventei, participanti, jurisdictie, conditiile aplicarii, deschiderea procedurii, despre procedura simplificata si procedura generala, lucrarea acopera teme de interes nu numai pentru practicienii in insolventa, judecatorii-sindici, avocati, consilieri juridici, dar si pentru juristii aflati in formare si care vor sa aprofundeze materia dreptului comercial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Deschiderea procedurii insolventei
Cartea Deschiderea procedurii insolventei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 2 - Pancescu George Flavius Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Pancescu George Flavius
31,25 lei
Codul comercial (actualizat la 25.10.2006). Cod 240 - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Paul Stewart, Chriss Riddell
7,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial