Deschiderea procedurii insolventei

Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDeschiderea procedurii insolventei
  • Autor: Csaba Bela Na?sz
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept procesual civil , Drept comercial
  • Categoria: Drept comercial
  • ISBN: 978-973-115-549-4
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 632
  • Format carte:
Comanda acum "Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea Deschiderea procedurii insolventei   constituie, in esenta, rezultatul numeroaselor probleme de ordin teoretic si practic cu care s-au confruntat si se confrunta inca nu numai specialistii in domeniu, ci si organele si participantii la procedura colectiva.Autorul, valorificand doctrina in materie si jurisprudenta relevanta cuprinsa in buletine si culegeri de practica judiciara ale curtilor de apel si tribunalelor, isi construieste demersul pe ideea ca procedura insolventei nu constituie o pedeapsa pentru debitor, ci un mijloc de protectie pentru colectivitatea creditorilor.
Structurata in opt capitole, dintre care amintim: scopul si obiectul procedurii insolventei, participanti, jurisdictie, conditiile aplicarii, deschiderea procedurii, despre procedura simplificata si procedura generala, lucrarea acopera teme de interes nu numai pentru practicienii in insolventa, judecatorii-sindici, avocati, consilieri juridici, dar si pentru juristii aflati in formare si care vor sa aprofundeze materia dreptului comercial.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Deschiderea procedurii insolventei
Cartea Deschiderea procedurii insolventei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Na?sz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Procedura De Solutionare A Litigiilor Comerciale - Cetean-Voiculescu Laura Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Cetean-Voiculescu Laura
44,90 lei
Legislatia constructiilor (actualizat la data 01.11.2008). Cod 333 - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Paul Stewart, Chriss Riddell
10,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial