Depresia: psihoterapie si consiliere

Depresia: psihoterapie si consiliere - Paul Gilbert
Pret: 56,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDepresia: psihoterapie si consiliere
  • Autor: Paul Gilbert
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Psihologie Clinica Si Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-46-2226-9
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 760
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "Depresia: psihoterapie si consiliere - Paul Gilbert" de pe libraria ishop la pretul de 56,95 lei
Descriere carte:
Considerata de unii specialisti o consecinta a procesului de evolutie, depresia afecteaza in prezent din ce in ce mai multe persoane. Volumul descrie etapele esentiale ale terapiei, de la diagnosticare pina la stabilirea si aplicarea planului de tratament, precum si tehnicile utilizate in diferitele tipuri de depresie. Numeroasele studii de caz ilustreaza importanta relatiei psihoterapeut-client si modul in care pot fi combatute negativismul, furia, sentimentul de rusine si vinovatie caracteristice depresivilor. Datorita informatiilor de ultima ora, prezentate intr-o maniera accesibila, acest ghid practic este util tuturor celor implicati in tratarea persoanelor suferind de depresie.

Cuprins: Intelegerea naturii depresiei din perspectiva biopsihosociala ? Sisteme multistratificate in cadrul depresiei ? Nevoile si rolurile sociale umane: atasamentul, conectarea sociala si esecul ? Gindirea, constiinta de sine, obiectivele sociale si rolul rusinii in cadrul depresiei ? Relatia terapeutica si conlucrarea in consiliere ? Dezvoltarea compasiunii fata de sine ? Abordarea dificultatilor specifice: aprecierea, reusita, asertivitatea, rebeliunea, rusinea, vinovatia, idealizarea si invidia ? Terapia centrata pe compasiune

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Depresia: psihoterapie si consiliere
Cartea Depresia: psihoterapie si consiliere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Depresia: psihoterapie si consiliere - Paul Gilbert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie