Democratie - vis si realitate

Democratie - vis si realitate - Navrotchi Isabella , Ionescu Victor
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDemocratie - vis si realitate
Comanda acum "Democratie - vis si realitate - Navrotchi Isabella , Ionescu Victor" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
In paginile lucrarii  Democratie - vis si realitate sunt tratate variate aspecte, precum: inegalitatea conditiilor; redescoperirea si progresul ideilor democratice; democratia ca exigenta; democratia si drepturile omului; democratia, fapt social; democratia si ideologiile; liberalismul politic si individualismul; replica social-democratiei; devalorizarea ideologiilor; democratia reprezentativa; pluralismul politic; distorsiunile democratiei; ?criza" statului; ?criza" dreptului; aportul intelectualilor ?angajati"; statul si reinnoirea democratiei in era informatiei; democratia ?electronica"; tehnica si cultura; comunicarea si democratia; ?tirania" comunicarii; tendinta de descentralizare a puterii. Sunt informatii bogate, fara cunoasterea carora democratia nu poate fi inteleasa in intreaga ei complexitate. Lucrarea este o pledoarie in favoarea democratiei, oricat de cruda ar fi realitatea, un indemn la actiune pentru instaurarea pretutindeni a democratiei ca ordine sociala, in pofida piedicilor care continua sa i se ridice in cale de catre elementele care vor sa o submineze.   Desi, ar parea paradoxal, afirmarea si increderea in democratie trebuie sa continue si sa se intareasca cu fiecare generatie, aceasta adevarata lupta neputand sa fie considerata incheiata niciodata.

Semnificativ este insa faptul ca lucrarea se adreseaza nu numai ratiunii, dar si inimii, imboldul autorilor fiind de a ne stradui sa iubim democratia, intelegand-o, dar si de a ne stradui sa o intelegem, iubind-o.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Democratie - vis si realitate
Cartea Democratie - vis si realitate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Democratie - vis si realitate - Navrotchi Isabella , Ionescu Victor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Reglementarea activitatii de lobby. In anticamera influentei - Horja Aurelian , Mihaileanu Liviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Horja Aurelian , Mihaileanu Liviu
22,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare